HOTELLIT & KYLPYLÄT

YACHT HOTELS

RAVINTOLAT & BAARIT
           
Image1\ Image2\ Image3\ Image4\ Image5\

Oheispalvelu ja ohjelma

Suunnittelusta toteutukseen, monen vuoden kokemuksella.

Me Sunbornilla olemme järjestäneet onnistuneita tapahtumia ja juhlia jo vuosien ajan. Juhlien järjestämiseen erikoistunut henkilökuntamme auttaa sinua mielellään niin ohjelman laatimisessa kuin juhlatilan koristelussa. Suunnittelemme yhdessä teemaan sopivat kukka-asetelmat, painetut menut, ohjelmat ja paikkakortit sekä muut tarvittavat materiaalit. Yhteistyöverkostomme on erittäin laaja ja monipuolinen.

Häävastaanoton ohjelmaosuuteen meiltä löytyy monia vaihtoehtoja aina kamarimusiikin esittäjistä suomen tunnetuimpiin artisteihin. Autamme mielellämme myös kuljetuksien kanssa – olipa kyse häävieraiden bussikyydeistä tai erikoisemmista toiveista kuten limousine- tai veneajeluista.

Hääpäivänä Kylpylämme hemmottelevat niin juhlavieraita kuin hääparia. Juhlia ennen voi nauttia rauhallisesta juhliin valmistumisesta. Kiiretön, valmiiksi katettu aamupala on oivallinen tapa aloittaa tärkeä päivä. Hääpari voi rentoutua allasosastolla, nauttia spa-hoidoista ja levätä ennen juhlia. Niin hääpari kuin juhlavieraat voivat viimeistellä juhlatyylin Kylpylän kampaajalla ja kosmetologilla. Yö kylpylässä kruunaa juhlat ja tarjoaa mahdollisuuden rentoutua vielä häiden jälkeenkin.

Kysy lisää hääyön ja häävieraiden majoituspaketeista myyntipalvelustamme.

 

Myyntipalvelu

Puh. 02 44 55 100
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
tilat tarjoilut ohjelma majoitus
Tilat
Tunnelmaltaan ja tilaratkaisultaan monipuoliset juhlatilamme antavat valinnan varaa. Meiltä löydät täydellisen miljöön tärkeälle tapahtumalle. 
   Tarjoilut
Juhlatarjoilut toteutetaan aina asiakkaan toivomusten mukaan. Kokeneet keittiömestarimme avustavat unohtumattoman häämenun laatimisessa.
   Oheispalvelut ja ohjelma
Jätä huolehtiminen meille ja nauti hääpäivästäsi ilman stressiä. Suunnittelemme ja toteutamme hääpäivän kutsuista koristeluun.
   Majoitus
Vietä romanttinen hääyö ylellisessä sviitissä. Nauti valmiiksi katetusta runsaasta aamiaisesta ja helmeilevästä samppanjasta. Nauti häistäsi vielä juhlien jälkeenkin.