HOTELLIT & KYLPYLÄT

YACHT HOTELS

RAVINTOLAT & BAARIT
           
Image1\ Image2\ Image3\ Image4\

Illanvietot

Rentoa ja hauskaa yhdessäoloa - vaivattomasti.
Hotellimme ja ravintolamme tarjoavat erinomaiset tilat ja mitä monipuolisemmat mahdollisuudet järjestää mukaansatempaavia illanviettoja. Voit valita valmiista ohjelmatarjonnastamme tai suunnitella ryhmänne näköiset pidot henkilökuntamme avustuksella. Vaihtoehtoja löytyy aina kokki- ja cocktailkursseista viininmaistajaisiin sekä kauneus- ja äijäsaunasta Pool Partyihin. Illanistujaisia voi järjestää myös ilman erillistä ohjelmaa. Viihtyisät ravintolamme, kabinettimme ja tilaussaunamme ovat oivallinen paikka rennolle yhdessäololle. Illan voi päättää vaikka Naantalin Kaivohuoneelle, jossa esiintyy kesäisin Suomen huippuartistit. Kokoa ryhmä kasaan ja ota rohkeasti yhteyttä. Ideoidaan yhdessä hauska ja mieleenpainuva ilta.

Myyntipalvelu

Puh. 02 44 55 100
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
tilat tarjoilut ohjelma majoitus
Tilat
Tunnelmalliset ravintolamme, viihtyisät kabinettimme ja saunatilamme tarjoavat oivallisen paikan hauskalle ja rennolle illanvietolle.
   Tarjoilut
llan kohokohta – herkulliset tarjoilut ja huolella valitut juomat voidaan räätälöidä ryhmäkoon, teeman ja toiveiden mukaan täydelliseksi kokonaisuudeksii.
   Ohjelma
Valitse valmiista ohjelmakokonaisuuksista tai suunnittele iltasi teeman ja ryhmäkoon mukaan.
Vain mielikuvitus on rajana.
   Majoitus
Tee illanvietosta mieleenpainuva kokonaisuus. Majoitu tyylikkäästi, nauti valmiista aamupalasta sekä monipuolisista hyvinvointipalveluistamme.