HOTELLIT & KYLPYLÄT

YACHT HOTELS

RAVINTOLAT & BAARIT
           
Image1\ Image2\ Image3\ Image4\ Image5\ Image6\

Naantalin Kaivohuone

Täällä ovat viihtyneet niin tasavallan presidentit kuin Venäjän tsaarit.
BBQ-grillin herkkuja ja virkistäviä juomia kesäisellä terassilla. Kotimaisia huippuartiseja ja viihdettä aamun pikkutunneille asti. Tyylikkäät yritystilaisuudet nostalgisessa miljöössä tai ikimuistoiset häät vanhankaupungin kupeessa. Naantalin Kaivohuone on todellinen viihde- ja tapahtumakeskus.

Kesäisin merelle aukeava terassi houkuttelee nauttimaan aurinkoisesta säästä, ystävien ja perheen seurasta sekä BBQ-grillin herkuista.  Tarjolla on myös viristäviä juomia ja herkullisia jäätelöannoksia. Iltaisin terassin yhteydessä oleva klubi avaa ovensa jolloin tiedossa on viihdettä aamun pikkutunneille asti. Viikonloppuisin Kaivohuoneen yläkerrassa esiintyy kotimaisia huippuartisteja.
Kaivohuoneen upeat, pieteetillä saneeratut tilat voi myös vuokrata tapahtuma- ja juhlakäyttöön. Monipuoliset tilat muuttuvat tarpeen mukaan intiimistä perhejuhlista kokouskäyttöön tai tunnelmallisista häistä aina 600 hengen cocktailtilaisuuteen.

Käytössäsi on aina viiden tähden ohjelmapalvelumme:
  • Ainutlaatuinen miljöö
  • Ammattitaitoinen palvelu
  • Toimivat tilat
  • Tasokkaat tarjoilut
  • Ensiluokkaista ohjelmaa

Lisätietoja saat Naantalin Kaivohuoneen www-sivuilta tai myyntipalvelustamme.

Tutustu sivuihimme:

tapahtumat ryhmat sesonkitapahtumat lahjakortit
Tapahtumat ja juhlat
Järjestä juhlat taikka tapahtuma, joka muistetaan. Tapahtumat toteutetaan vuosien kokemuksella ja tinkimättömällä ammattitaidolla. 
   Illanvietot
Etsitkö ideoita illanviettoon?
Ravintolamme ja hotellimme tarjoavat oivalliset puitteet viettää hauskaa iltaa yhdessä ystävien kanssa.
   Sesonkitapahtumat
Kauden parhaat juhlat löydät meiltä. Kokoa ryhmä kasaan ja tule nauttimaan erinomaisista tarjoiluista, innostavasta ohjelmasta ja hyvästä seurasta.
   Lahjakortit
Anna lahjaksi aikaa, nautintoja, hyvää oloa ja unohtumattomia makuelämyksiä. Kylpylämme ja ravintolamme monipuolisesta tarjonnasta jokainen löytää mieleisensä.