HOTELLIT & KYLPYLÄT

YACHT HOTELS

RAVINTOLAT & BAARIT
           
Image1\ Image2\ Image3\ Image4\ Image5\ Image6\ Image7\

Ravintola Le Soleil

Le Soleil perustuu yksinkeraiseen ideaan: ainutlaatuiseen ravintolaelämykseen vaikuttavassa ja viihtyisässä ympäristössä.
Fuusioravintolassa yhdistyvät aasialaisen, eurooppalaisen ja pohjoismaalaisen keittiökulttuurin parhaimmat maut uudella, yllättävällä tavalla. Ravintolan sisustus on lämmin ja kutsuva, yhdistelmä hienostuneita kankaita, tummaa puuta ja marmoria. Katseiden kerääjänä toimii moderni avokeittiö, josta voi seurata, kuinka Le Soleilin keittiömestarit valmistavat toinen toistaan upeampia annoksia. Ilmassa tuoksuu mausteet ja tunnelma on sykähdyttävä.

Le Soleilin menu vaihtuu useasti. Raaka-aineet ovat huippulaadukkaita ja annokset rakennetaan eleganteiksi ja näyttäviksi kokonaisuuksiksi. Täällä asiakkaat voivat syödä myös silmillään. Kaikki on hiottu toimimaan sulavasti ja moitteettomasti.
Le Soleil on tyylikäs paikka järjestää ainutkertaisia juhlia ja tapahtumia. Ravintola tekee vaikutuksen ja tarjoaa elämyksiä. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta räätälöi tilaisuuteen istuvan teeman, menun ja viinilistan, toiveet huomioiden. Ravintolan tilat muuttuvat helposti intiimeiksi pöytäryhmiksi pienemmille seurueille tai suureksi juhlatilaksi yritystapahtumille.

Ravintolan sijainti Naantalin Kylpylän yhteydessä mahdollistaa mm. juhlavieraiden tai tilaisuuteen osallistujien majoittautumisen hotellissa. Kylpylästä löydät kaikki tarvitsemasi kokous-, konferenssi- ja juhlapalvelut.

Lisätietoja saat osoitteista www.lesoleil.fi www.naantalispa.fi sekä
Naantalin Kylpylän myyntipalvelusta p. 02 44 55 100

Tutustu sivuihimme:

tapahtumat ryhmat sesonkitapahtumat lahjakortit
Tapahtumat ja juhlat
Järjestä juhlat taikka tapahtuma, joka muistetaan. Tapahtumat toteutetaan vuosien kokemuksella ja tinkimättömällä ammattitaidolla. 
   Illanvietot
Etsitkö ideoita illanviettoon?
Ravintolamme ja hotellimme tarjoavat oivalliset puitteet viettää hauskaa iltaa yhdessä ystävien kanssa.
   Sesonkitapahtumat
Kauden parhaat juhlat löydät meiltä. Kokoa ryhmä kasaan ja tule nauttimaan erinomaisista tarjoiluista, innostavasta ohjelmasta ja hyvästä seurasta.
   Lahjakortit
Anna lahjaksi aikaa, nautintoja, hyvää oloa ja unohtumattomia makuelämyksiä. Kylpylämme ja ravintolamme monipuolisesta tarjonnasta jokainen löytää mieleisensä.