HOTELLIT & KYLPYLÄT

YACHT HOTELS

RAVINTOLAT & BAARIT
           
Image1\ Image2\ Image3\ Image4\ Image5\ Image6\ Image7\

Ravintola Thai Garden

Eksoottiset tuoksut ja vivahteikkaat maut houkuttelevat maistamaan aitoja Aasian makuja.
Naantalin Kylpylän Thai Garden on kuin pala thaimaalaista paratiisia. Ravintolaa johtaa maineikas ja palkittu keittiömestari Manit Poonhiran ja hänen thaimaalainen henkilökuntansa. He loihtivat asiakkailleen uskomattomia aasialaisia makuelämyksiä autenttisessa thai-miljöössä. Kaikki annokset valmistetaan modernissa avokeittiössä. Monipuoliselta menulta löytyy perinteisiä aromikkaita thaikeittoja, lempeän tulisesti maustettuja curryannoksia ja makuhermoja hiveleviä wokkeja. Tunnelmallisessa ravintolassamme voit nauttia ruokajuomaksi aitoja aasialaisia oluita, eksoottisia cocktaileja tai kattavan viinilistamme antimia.
tapahtumat ryhmat sesonkitapahtumat lahjakortit
Tapahtumat ja juhlat
Järjestä juhlat taikka tapahtuma, joka muistetaan. Tapahtumat toteutetaan vuosien kokemuksella ja tinkimättömällä ammattitaidolla. 
   Illanvietot
Etsitkö ideoita illanviettoon?
Ravintolamme ja hotellimme tarjoavat oivalliset puitteet viettää hauskaa iltaa yhdessä ystävien kanssa.
   Sesonkitapahtumat
Kauden parhaat juhlat löydät meiltä. Kokoa ryhmä kasaan ja tule nauttimaan erinomaisista tarjoiluista, innostavasta ohjelmasta ja hyvästä seurasta.
   Lahjakortit
Anna lahjaksi aikaa, nautintoja, hyvää oloa ja unohtumattomia makuelämyksiä. Kylpylämme ja ravintolamme monipuolisesta tarjonnasta jokainen löytää mieleisensä.