HOTELLIT & KYLPYLÄT

YACHT HOTELS

RAVINTOLAT & BAARIT
           
Image1\ Image2\ Image3\ Image4\ Image5\ Image6\

Majoitus

Nuku hyvin ja herää virkeänä.
Ruissalon ja Naantalin Kylpylät tarjoavat majoitustaan niin juhlavieraille kuin juhlien järjestäjille. Levähdä ja rentoudu rauhassa. Nauti Kylpylöidemme monipuolisista palveluista, allas- ja saunaosastosta sekä hemmottelevista Spa-hoidoista. Tarvittaessa järjestämme kuljetuksen juhlapaikalta hotellille.


Monipuolisesta huonevalikoimasta löytyy niin tasokkaita sviittejä kuin Standard Deluxe –tason huoneita. Ylellisyyttä arvostaville majoittujille suosittelemme Naantali Spa Residencen sviittihuoneistoja tai juuri uusittuja Kylpylän päärakennuksen Deluxe-huoneita.

Myyntipalvelu

Puh. 02 44 55 100
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
tilat tarjoilut ohjelma majoitus
Tilat
Tunnelmallinen kabinetti vai arvokkuutta huokuva juhlatila? Monipuolisista tapahtumatiloista löytyy vaihtoehto kaikenkokoisille juhlille ja tapahtumille.
   Tarjoilut
Tasokkaista ja huolella valituista raaka-aineista loihditut tarjoilut hurmaavat vieraat. Makunautinnot suunnitellaan aina tapahtuman, teeman ja toiveiden mukaan.
   Ohjelma
Juhlat ja tapahtumat toteutetaan tyylillä ja ammattitaidolla. Kattava yhteistyöverkosto mahdollistaa ohjelmat aina konserteista show-illallisiin.
   Majoitus
Hyvin nukuttu yö ja herkullinen aamupala hemmottelee juhlijoita. Kylpylähotelliemme kattavat hyvinvointipalvelut houkuttelevat viihtymään vielä juhlien jälkeenkin.