HOTELLIT & KYLPYLÄT

YACHT HOTELS

RAVINTOLAT & BAARIT
           
Image1\ Image2\ Image3\ Image4\

Sunborn Gibraltar

Liikematkaajille laivahotelli tarjoaa tyylikkäät puitteet kokouksille ja tapahtumille sekä hyvät yhteydet Gibraltarin liike-elämän keskukseen. Lomamatkaajille tarjolla ovat ranta- ja kaupunkiloman parhaat palat.
Sunborn Gibraltarin jokainen yksityiskohta on huolella harkittu ja suunniteltu. Materiaalit on valittu luomaan hienostunutta, rauhallista ja tyylikästä tunnelmaa. Aluksen huoneet ovat aistikkaasti sisustettuja, luksusta henkiviä sviittejä. Huoneista voi ihailla Välimeren näkymiä ja kaupungin sykettä katosta lattiaan avautuvista ikkunoista ja omalta parvekkeelta. Yö Sunborn Gibraltarilla tekee lähtemättömän vaikutuksen vieraisiinsa.
 
Superjahdin monipuoliset tilat tarjoavat erinomaiset puitteet niin eleganteille yritystapahtumille, romanttiselle pakomatkalle kuin hauskalle illalle ystävien seurassa. Ylimmän kerroksen panoramaravintolassa voi nauttia huikealla näköalalla höystettyjä illallisia tai järjestää ikimuistoisia tapahtumia.
Tyylikkäästi sisustetut, muunneltavat kokous- ja juhlatilat antavat oivalliset puitteet perhejuhlille ja yritystapahtumille. Sunborn Gibraltarin yökerhossa voi järjestää cocktailtilaisuuksia tai nauttia vilkkaasta ja tunnelmallisesta yöelämästä.
 
Ravintola- ja kokoustilojen lisäksi superjahti tarjoaa asiakkailleen rentoutumista ja hyvää oloa.
 
Aurinkokannella voi nauttia Välimeren lämpimästä säästä, pulahtaa uima-altaaseen virkistäytymään ja nauttia allasbaarin antimista. Day Spa on ihanteellinen paikka unohtaa arjen kiireet ja rentoutua ylellisissä hoidoissa. Kunnostaan huolta pitäville jahdilta löytyy myös täydellisesti varusteltu kuntosali.

Tutustu sivuihimme:

konferenssit   haat   tapahtumat   sesonkitapahtumat
Konferenssit ja kokoukset
Sunborn-konsernin kokouspalvelut tekevät onnistuneiden tapahtumien järjestämisestä helppoa ja vaivatonta. Kaikki palvelut löytyvät kätevästi saman katon alta. 
   Häät
Meillä järjestät häät, jotka muistetaan laadusta ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. Kaikki tarvitsemasi palvelut, kutsuista suussa sulaviin tarjoiluihin, saat meiltä.
   Tapahtumat ja juhlat
Järjestä juhlat taikka tapahtuma, joka muistetaan. Tapahtumat toteutetaan vuosien kokemuksella ja tinkimättömällä ammattitaidolla.
   Sesonkitapahtumat
Kauden parhaat juhlat löydät meiltä. Kokoa ryhmä kasaan ja tule nauttimaan erinomaisista tarjoiluista, innostavasta ohjelmasta ja hyvästä seurasta.