HOTELLIT & KYLPYLÄT

YACHT HOTELS

RAVINTOLAT & BAARIT
           
Image1\ Image2\ Image3\

Sunborn London

Itäisen Lontoon katseenkääntäjä.
Mittatilaustyönä valmistettu upea 120 metrinen uiva hotelli tarjoaa 153 tilavaa huonetta, elegantin 200-paikkaisen ravintolan, cocktailbaarin sekä monipuolisille tapahtumille suunnitellun  tapahtumasviitin. Kaiken kruunaa lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista avautuvat esteettömät näkymät Canary Warfille. Elegantti kokonaisuus on viimeistelty hienostuneilla sisustusmateriaaleilla, mittatilaustyönä valmistetuilla kalusteilla ja tarkkaan harkituilla väreillä. Täällä kohtaa rentouttava merellinen ilmapiiri ja kiihkeä suurkaupungin tunnelma. Jahti tarjoaa yhteensä 10000m2 tilaa tapahtumille, lomailijoille ja liikematkaajille. Hyvin suunnitellun pohjaratkaisun ansiosta tilat muuntuvat niin suurille kansainvälisille tapahtumille kuin yksityisjuhlille. Tasokkaasti varustelluista kokoustiloista löytyy uusin ja tehokkain kokoustekniikka sekä nopeat tietoliikenneyhteydet. Sijainti Royal Victoria Dock -sataman läntisessä osassa avaa nopeat ja helpot kulkuyhteydet niin läheiseen liiketoiminnan keskukseen kuin Lontoon parhaimpien
nähtävyyksien pariin.

 

 

Tutustu sivuihimme:

konferenssit   haat   tapahtumat   sesonkitapahtumat
Konferenssit ja kokoukset
Sunborn-konsernin kokouspalvelut tekevät onnistuneiden tapahtumien järjestämisestä helppoa ja vaivatonta. Kaikki palvelut löytyvät kätevästi saman katon alta. 
   Häät
Meillä järjestät häät, jotka muistetaan laadusta ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. Kaikki tarvitsemasi palvelut, kutsuista suussa sulaviin tarjoiluihin, saat meiltä.
   Tapahtumat ja juhlat
Järjestä juhlat taikka tapahtuma, joka muistetaan. Tapahtumat toteutetaan vuosien kokemuksella ja tinkimättömällä ammattitaidolla.
   Sesonkitapahtumat
Kauden parhaat juhlat löydät meiltä. Kokoa ryhmä kasaan ja tule nauttimaan erinomaisista tarjoiluista, innostavasta ohjelmasta ja hyvästä seurasta.